søndag, august 27, 2006

Ud og svømme

Så er det blevet søndag, og den står på ganske stille og rolig sumpe-dag her i hytten. Vi har nu kørt på rimelig lavt blus hele weekenden, hvilket faktisk har været rigtig rart. Ikke at fare rundt og lave tusinde ting, bare nyde dagene, hinanden og slappe af 100%. Lidt af vores sløvhed skyldes nok også at vi fredag havde gæster, og vores sengetid derfor blev rykket en smule.

Men det var faktisk RIGTIG HYGGELIGT i fredags. Vi fik god mad som var ret vellykket hvis jeg selv skal sige det. Vi fik laks og torsk med limesauce, smør-stegt spinat og ris til. Desuden var laksen marineret i lime, salt og peber mens torsken var marineret i en blanding af brødkrummer, lime, salt og smør. Det var ret lækkert. Desuden havde jeg haft held til at købe en ret god hvidvin Marlborough fra New Zealand. Mums, den røg hurtigt ned. Til dessert fik vi Chocolate Lava Cake, som er en slags chokolade-muffins med flydende chokolade i midten. Dertil fik vi frisk frugt og is. Lækkert lækkert lækkert. Alt i alt - rigtig vellykket.

En hyggelig aften - og nat, hvor der blev snakket en masse ting igennem, og selvom der kom sprut på bordet, så var det ikke fuldemands-snak. Både seriøst, men også pjattet.

Lørdag stod vi sent op men syntes at vi ville have lidt ud af dagen så vi tog til Åregatta. Det var kanon-hygsomt og rigtig sjovt. Der var mange mennesker på trods af det lidt lusket vejr. Det var faktisk ret varmt! Dagen startede kl. 13.30 med Søslaget hvor folk fra Robinson, Tv-2-fyn og næsten-helt ukendte mennesker der har gjort sig særlig bemærket inde for sportens verden. I år var Søslaget lidt anderledes. Det var alle-mod-alle i stedet for decideret hold-kamp. 2 og 2 skulle de kæmpe mod hinanden ved at løbe en bane rundt - PÅ VANDET... Det var sværere end det lige så ud til - men for os publikum yderst underholdende. *fnis fnis* Det var næsten sjovere end selve åregattaen.

Efterfølgende blev de hjemmebyggede både sat i vandet og sejladsen kunne begynde. Kun 1 båd nåede aldrig ud af skovsøen. De prøvede dog ihærdigt men måtte give op undervejs. De sjoveste var nok Miami Vice-båden der havde visse problemer med hvilken vej de skulle styre, brandbilen der syntes flere gange at ville gå til bunds og en ret effektiv roteknik fra et par gutter. Båden var ikke særlig opfindsom, men deres årer og måden de kom frem på - den var go'. Det gik satme stærkt!!! Det var en rigtig hyggelig eftermiddag, og vi nåede lige at komme hjem inden det store regnvejr satte ind. Puha, sikke et vejr. Godt man kunne sidde indenfor i varmen og kigge ud på det frygtelige vejr.

I dag står den på afslapning, mens hverdagen igen starter i morgen. Jeg har en tid hos terapeuten i morgen formiddag, hvortil jeg skal have læst lidt i min kognitiv-bog i dag. Jeg har skam fået lektier for. Frygteligt, ikke? *LOL*
Bagefter skal jeg til samtale på kommunen vedrørende støtte til mine kurser. Det bliver rigtig spændende.

Ha en skøn søndag. Vi snakkes ved.

Ingen kommentarer: