tirsdag, oktober 24, 2006

Sol sol kom igen

Så er det såmænd blevet efterår BIG TIME. De har truet med det før men nu er det ganske vist. Regn, blæst og rusk. Kedeligt, men det kan jo nok ikke være anderledes. Det ville måske også være kedeligt hvis det var høj solskin og 25 grader hele året rundt. Meeen lidt dåååååjligt kunne det da være!!

I weekenden har vi været på farten - igen! Vi var lørdag til 30 års fødselsdag i Billum hos Lars' fætters kone. Det var en god fest med søde mennesker (!) og god mad. Dog blev det lidt for meget snak om børn, graviditet og bleskift for mit vedkommende. Men sådan er det når man er nogle af de eneste i familien der endnu ikke har fået småbørn. Vi overnattede i Skjern hos Lars' onkel og tog hjem søndag eftermiddag. Det var store-rejse-dag for alle de børn der havde været på efterårsferie i det jyske. Vi frygtede at vi skulle stå op hele vejen hjem, men vi var heldige at få siddepladser helt til Odense. Skønt!!

Hjemme ventede 2 misser der savnede selskab, men som også var ret fornærmet over at vi bare tog væk i stedet for at underholde dem. Der gik lige et par timer inden vi var på talefod igen. Men sådan er det hver gang vi tager på weekend.

Den kommende weekend skal vi - hvis alt går vel - bare være hjemme og have en stille og rolig slap-off-weekend. Vi har haft ret travlt det sidste stykke tid og vi trænger begge til at slappe af. Men vi slipper nok ikke for at skulle et smut til træning. Det skal jo gerne holdes ved lige. Og man er jo ikke et dovent svin, vel?

Vi skal måske også lige ud og ose lidt. Vi har snakket om at investere i en bil. Nu hvor Lars ikke længere arbejder på Sjælland, og derfor ikke har togkort er det halvdyrt for ikke at sige hel-dyrt for os at rejse over til svigerfamilien. Vi vil kunne spare en hel del ved at købe en bil + det giver os en del frihed når vi er på familievisit. Vi skal ikke med tog eller køre med andre. Det vil være så rart at blive bilejer. Vi har luret lidt på et par biler, og er også blevet lidt forelsket i et par stykker. Nu må vi se!

Jeg er i fuld gang med at læse min Larsson: mænd der hader kvinder. Den kan varmt anbefales, selvom den er lidt tung i starten. Man skal lige i gang med den før der begynder at ske noget. Det er ikke lige een man læser over en nat, og den kræver at man har tungen lige i munden med den store familiehistorie som historien er bygget op om. Men god det er den.
Jeg er ret opsat på snart at blive færdig med den, for jeg har jo en ny bog der ligger og venter. Jeg er nemlig blevet den lykkelige ejer af Egholms nyeste skud på stammen: Nærmeste pårørende. Den glæder jeg mig til at komme i gang med.

I går fik vi en rigtig god nyhed her i det lille hjem. Lars' vikariat er blevet forlænget med 2 måneder - altså skal han først stoppe i slutningen af marts måned. Det vil højst sandsynlig blive forlænget yderligere. Så indtil videre kan vi ånde lettet op - indtil marts. *jubiii*

Ingen kommentarer: