mandag, september 18, 2006

Hverdagen igen

Så er det blevet hverdag igen efter en weekend på farten. Fredag mødtes jeg med Lars i toget til Esbjerg. Vi skulle til Skjern for at tilbringe ½-dags-tid sammen med hans familie. Det var 1 år siden hans far tabte kampen mod kræften, så vi ville gerne minde ham og besøge hans gravsted. Men som det altid er med DSB kommer de aldrig til tiden. I Odense var vi 12 minutter forsinket, og da vi endelig nåede til Esbjerg var vi 25 minutter forsinket. Dette bevirkede at vi ikke nåede vores videre forbindelse til Skjern, så vi måtte vente 40 minutter på det næste bumble-tog.

Kl. 19.30 ramte vi endelig Skjern, tog på kro sammen med svigermor og onkel hvor vi fik rigtig go' gammeldaws jysk mad. *nammenam* Resten af aftenen tilbragte vi hjemme på gården - ren hygge.

Lørdag skulle vi til Horsens for at besøge nogle af vores venner, vi fik et lift til Herning hvor vi skulle med toget. Vi nåede dog lige at hilse på Lars' bror og hans datter inden vi hoppede i toget. For en gang skyld var toget ikke forsinket - og vi kom også til Horsens med kun 2-3 minutters forsinkelse. *weee*

Vi havde en hyggelig dag, aften og søndag i selskab med Brian & Pia. Glædeligt gensyn hvor vi fik indhentet det forsømte. Vi har ikke set dem i over 1 år, så man skulle lige føres up-to-date. :)

Søndag eftermiddag tog vi tilbage til Odense - toget var desværre forsinket - en hel del faktisk - så vi kom senere hjem end forventet. Resten af dagen brugte vi bare på langs foran kuk-kassen. Vi så fodbold - og weee OB slog AAB. Nu er de ikke længere ubesejrede og OB har taget 3.plads indtil videre Skide godt OB!!

Nu er en ny uge startet. Lars' 2.sidste uge på jobbet i København før han bliver fuldtids-fynbo. Det blir rigtig dejligt. Men han har meget overarbejde pt. så det er ikke ret meget at jeg ser til ham. *snøft* Men jeg ved at det er en kort periode, så det er ikke så slemt endda.

Denne uge bliver ganske stille og rolig, og weekenden skal vi bare slappe af begge to uden de vilde planer. Dog skal jeg i byen den ene dag, så der må Lars og misserne holde skandsen herhjemme selv. ;)

Nok for nu, i dag står den på indkøb til et MEGET tomt køleskab og besøge mutter i eftermiddag. Det glæder jeg mig til da det er meget langt tid siden at jeg har set hende og resten af den pukkelryggede.

Ha en god mandag.

Ingen kommentarer: