mandag, september 04, 2006

Travl weekend

Så er jeg tilbage efter en travl weekend på Sjælland. Weekenden gik stærk hvor vi fik set en masse mennesker. Fredag var vi til spisning hos Lars' onkel, hvor også svigermor, moster, onkel og et par venner var til stede. Vildt hyggeligt med masser af god mad og rødvin. Vi fik flamerede bananer til dessert - og denne gang lykkes det kokken IKKE at brænde tapetet af væggen. Det var mindre heldigt sidste gang han gjorde et forsøg. Nogle havde taget whiskey med, så der blev smagt på kvali-whiskey. Jeg tog dog en billig-whiskey sammen med lidt kaffe, sukker og flødeskum. Så smager det nu bedst!!

Lørdag havde vi ikke rigtig nogen planer, og da Lars' onkel og moster tog tilbage til Jylland + at svigermor skulle på job var det meningen at vi også ville tage hjem. Men fik ringede dog først til en af Lars' venner som vi ikke har set i MEGET langt tid. Han og konen var hjemme, så vi kiggede forbi til en pils eller to. Vi blev inviteret til vejfest hos kammeraten. Fed fest, og selvom vi kom udefra og ikke kendte ret mange hyggede vi os rigtig meget med grillmad, vin, øl og et par af de små farlige....

Søndag var vi begge ret kvæstet. Ikke så meget på grund af tømmermænd, for dem var vi blevet skånet for. Men at være til fest 2 dage i træk - det var for meget for os. Så vi tøffede ret tidligt hjem til Odense, hvor vi brugte søndagen på at slappe af.

I dag har Lars taget en fridag, hvor vi fik ordnet et par småting ude i byen. Det har været en hygsom dag hvor vi bare har nydt hinandens selskab.

Resten af ugen bliver ganske stille og rolig. Vi har ikke så mange planer ud over at jeg torsdag skal til lægen og have lavet en lægeerklæring som kommunen skal have i næste uge. Det bliver ret spændende. På fredag er der kultur-aften, hvor jeg skal en hyggelig dag / aften med en veninde. En tøsetur, det blir sjovt !!!

Ingen kommentarer: