onsdag, november 01, 2006

4 år

1. november 2006 er dagen hvor Lars og jeg har været sammen i 4 år. Ufatteligt, men sandt. For 4 år siden kom Lars ind med 4-toget fra Københavnstrup, og på Odense banegård stod en nervøs men også meget spændt Christina der skulle møde ham den søde fra Sjælland.

Daten skulle kun vare den ene dag, men vi syntes så godt om hinanden, at det endte med at Lars først tog hjem søndag eftermiddag. En hel weekend sammen hvor vi fik lært hinanden RIGTIG godt at kende. Det føltes rigtig dejligt, og jeg havde slet ikke lyst til at give slip på ham igen.

Det første års tid bestod af pendle-ture over Storbælt. Hver søndag var ren tortur når man var nødt til at sige farvel med vished om at der måske gik 2-3 uger inden man så hinanden igen. *suk* I december 2003 hev vi begge to teltpælene op og flyttede sammen. Vi havde fået en lejlighed her i Odense, hvilket vi var rigtig glade for. Det var et stort spring for Lars at skulle flytte til Fyn, men det virkede meget naturligt, og det var dejligt at vi nu skulle dele hverdagen sammen.

Efter 1½ år i vores lejlighed valgte vi at flytte igen - dog kun 100 meter over på den anden side af vejen. Vi havde fået tilbudt en billigere, større og bedre lejlighed. Sommeren gik med flytning og indretning - og selvom det er over 1 år siden vi flyttede ind bruger vi stadigvæk tid på at gøre vores lille bo rigtig hyggeligt. Det bliver vi nok aldrig færdig med.

I september i år fik Lars endelig arbejde på Fyn. På SDU i Odense der ligger under 5 km fra vores hjem. Det er helt perfekt. Nu har vi meget mere tid sammen end før, vi er mere afslappede og kan nemt tage i byen på en hverdagsaften. Skønt! Vi har fået et helt andet forhold, hvilket er rigtig rigtig dejligt.



TILLYKKE MED DAGEN, MIN SKAT

I aften skal vi ud og fejre dagen med bowling - jeg skal jo have bevist EEN GANG FOR ALLE at jeg er bedre end ham...
Bagefter står den på middag på restaurant. Det skal nok blive en rigtig hyggelig aften.

Ingen kommentarer: